keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Aurinkoa, ystäviä ja sekalaisia lenkkikuvia

Signe

Rakkaat vaahterapeput


 Ebba on aina iloinen ja nauravainen kaveri. Se rakastaa kameraa ja alla oleva kuva kertoo, millaisia kuvia meidän koneelta löytyy huomattava määrä. Yrititpä sitten kuvata mitätahansa, löytää Ebba aina tiensä etualalle. Signe ja Ockra ovat loistava leikkipari. Vauhti on kova, mutta jotenkin kummasti tuo Ockra osaa leikkiä pikkuisen kanssa nätisti ja rauhoittaa leikin tarvittaessa.Kitarisojen tarkistus meneillään? ;)


Kisailun jälkeen yhteinen oksa missio.


 Matkanteko sujuu turvallisesti omassa häkissä. Tämä häkki tehtiin alunperin kahdelle Grosselle. Toistaiseksi tytöt mahtuvat matkaamaan vielä mukavasti, mutta uusia suunnitelmia isommasta häkistä on jo virinnyt. Tämä matka suuntautui Keski-Suomeen.
Kävimme Signen kasvattajien luona viettämässä jälleen rennon ja aurinkoisen viikonlopun. Hämmästyttävän harmoninen lauma tämä on, vaikka paikalla on paljon samanikäisiä narttuja ei ylimääräisiä pörinöitä kuulu.

Ebba ja Signe.

Ockra


 Aurinkoinen keli ja meille Etelä-Pohojalaasille lakian kasvatiille melkeimpä hämmentävän  kumpuileva maasto loivat oivat puitteet mukavalle lenkille. 
Paljon kerittiin viikonlopun aikana touhuta lapsien ja koirien ehdoilla. Samalla vaihtui ajatukset ja maailma parani ehkä ainakin piirunverran.
Coma, Martta ja Signe.

Coma, Signe ja Martta.


 Kiitos Tiina, Jukka ja lapset mukavasta viikonlopusta. Kiitos myös iahansta Signe pentusesta. Oli hienoa nähdä, kuinka Signe tunnisti teidät ja synnyinkotinsa. Selvästi sillä oli kivaa! 
Keväälla tavataankin sitten ainakin näyttelyissä.

 
Ockra ja Signe.

4 kommenttia:

Ninni (energianurkkaus.vaikuttajamedia.fi) kirjoitti...

Upeita kuvia! :) Ja niin mielettömän hieno kuva tuo, missä koiria on monta! <3

Estimat kirjoitti...

Kiitos Ninni. :-) Eikös olekin upea Grosse jengi. <3

Harambee's kirjoitti...

Olipa mukava viikonloppu. Otetaan taas uusiksi kun aikataulut sallivat.
Edelleen olemme sitä mieltä, että muille ei olisi Signeä annettu :)

KirsiMaritta kirjoitti...

Signe ON suloinen! Ja Ebba ja Ockra komeita, jos tytöistä saa niin sanoa ;)

Mahtava lauma teitä on kasassa ollut!