torstai 23. elokuuta 2012

Kuopiossa

 Vihdoinkin istun koneella päivittämässä kuvia ihanasta reissustamme. Vietimme ihanan pitkän viikonlopun Kuopiossa tietenkin koiranäyttelyiden merkeissä. Yhteensä kuusi kertaa pyörahtelimme kehässä Ockran ja Doriksen kanssa. Tulosta tuli H.sta Sertiin hyvin kirjavin arvosteluin. Doris oli ensin liian iso ja maskuliininen, sitten liian pieni ja viimein keskikokoinen. Siinä piilee tämän harrastuksen ärsyttävyys ja ihanuus. Mielipiteitä jakavat tuomarit ovat ihmisiä ja toisinaan hyvällä ja toisinaan huonolla tuulella. Itse on siis pakko olla matkassa sillä mielellä, että meillä on täällä kivaa. ;)


 Tässä yllä ja alla Venäläisiä kilpakumppaneita. Hui, miten isoja ne olivat! Ettehän kerro kenellekkään, mutta tuntui hassulta, kun Grosseihmiset ei hymyilleet ja tervehtineet. Mehän ollaan totuttu siihen, että olemme samaa leiriä ja heimoa. Kiitos siitä teille kaikille ihanille ystäville.

 Tämän helpommaksi ja leppoisammaksi ei näyttely touhu voi muuttua. Ihanaa syödä kehien välissä omassa keittiössä ja koiratkin saavat olla "kotona" ilmastoidussa vaunussa.

Illan rauha on hiipinyt alueelle.

Iki ihana Doris.


Ockran reissu huipentui viimeisen päivän Sertiin  ja vara Cacibiin. Sijoituksenamme oli pn 2.

5 kommenttia:

KirsiMaritta kirjoitti...

Ihanalta, rennolta ja hyväntuuliselta näytää tuo teidän reissuviikonloppu :)

Otto kirjoitti...

ISOSTI onnea siskolle näyttelymenestyksestä!!!

Iitu, Masi ja Manta kirjoitti...

Paljon Onnea Sertistä!!!! :)
..Voittajassa oli myös "melko hiljaista" venäläisten kilpasiskojen kanssa.. ;D
..mutta onneksi me olemme toista maata!
Ihanan rennon näköistä näyttelymeininkiä.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Samaa olen keltanokkanäytelmöijänä joskus kummastellut: miten toisena päivänä olet in ja toisena taas out? Mielipiteiden runsaus taitaa kuitenkin olla koko homman suola. Kukapa sitä kerta toisensa jälkeen viitsisi vaivautua paikalle, jos lopputuloksen tietäisi jo etukäteen?! Pääasia lienee, ettei touhu mene liian vakavaksi. Jokainen koira kun voi olla valioyksilö ilman tuomarin aamentakin. No, onneksi tällä kertaa joku ymmärsi myös hyvän päälle - onnittelut siis Ockralle!

Mukavaa alkavaa syssyä teille!

Terv. Jedi ja TiinaR.

Anonyymi kirjoitti...

hyvä ocra sertti ja vara Cacipi.
Kaunotar ei ihme että sertti ja varacacipi tuli kotiin<3