keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Touhua ja murhetta


 Doris on ollut meillä pari viikkoa hoidossa ja sen kanssa on touhuttu kaikkea kivaa. Salli pääsi mätsäreihin ja jälleen kerran tuli lapsi ja koira kisasta menestystä  kakkos sijan verran. Hienosti toimii tämä suloinen pari. Uskoisin, että pian saamme Sallista handlerin oikeisiinkin kehiin. (Sitä odotellessa. ;) )
Ockra aloitti maaliskuussa toko-kurssin, mutta loukkasi lenkillä jalkansa ja aloitti juoksut, niin kurssi jäi häneltä kesken ja Ebba hyppäsi tuuraajaksi. Ockran jalka on oirinut siitä asti ja hän onkin nyt levossa kaikelta hyppimiseltä ja juoksemiselta. Ainoastaan hihnassa saa käydä kävelemässä ja tekemässä asiansa. Arvatkaapa, onko se helppoa energisen, nuoren koiran kanssa? Samalla saa omistajat tutustua kaupunki koirien arkeen ja pakko pissalenkkeihin, kun ei voikkaan vain avata ovea ja sanoa: "antakaa palaa". Maalla on mukavaa!


 Ebba tokoilee hirmu mielellään ja se onkin mukava ja hyvän tuulinen treenikaveri. Tosin, jos ei nyt justiin satu kiinnostamaan, niin ihan hyvin sitä voi välillä seurailla vaikka lokkien lentoa taivaalla. Silloin on turha yrittää kiljua mitään tai esitellä nakkivarastojansa. Jos ei huvita, niin ei huvita. Grosset! ;D

Ebba edistää.

Ja sitten yritetään treenata edistämistä pois.

Paikallamakuu on ihanaa, jos paikka sattuu olemaan kuiva ja aurinkoinen.


Myös Doris oli toko-kurssilla Sallin ohjaamana ja he edistyivätkin hienosti, vaikka kaikenlaiset sirkustemput (lue agility) olisivatkin paljon hauskempia. :D  Doris on päässyt keväällä  nauttimaan myös mökkeilystä. Jäällä on mahtavaa juosta ja peuhata tyttöjen kanssa.

Doris 11kk

5 kommenttia:

KirsiMaritta kirjoitti...

Ihania kuvia! Ootte te kauniita ja ihania!

Ockran jalalle pikaista paranemista! Ja tokoilun intoa teille kaikille muille.

Harambee's kirjoitti...

Onnea Salli ja Doris hienosta mätsäri menestyksestä!!

Toi Ebban lokkien katseleminen kesken treenien kuullostaa niin tutulta. Se on niin grosse....
Sanna, toko-tavoitteet kohti mestistä...

Ockralle jalalle paranemisia...

Iitu, Masi ja Manta kirjoitti...

Onnittelut Sallille upeasta menestyksestä! ..juniorhandler kehiä odotellessa.. :)

Hienosti sillä Ebba tokoilee. ..kuka sitä nyt kylmällä ja märällä kentällä viitsisi..ja muutenkaan ei nyt AINA huvita.. (..tuttua..) ;)

Ockralle paranemisrapsutukset!

huhtala.soile kirjoitti...

aivan ihania kuvia jälleen Sanna!!!
Ja muutenkin mahtava blogi! Ruotsin kuvat olivat tosi hienoja:) Terkkuja!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Meitin Jedi on täysin vakuuttunut, että toko on akkojen keksintö. "Ai, miten niin istun liian vinossa tai kaukana? No, jo on mennyt tarkaksi!" Jedin suosikkiliike onkin paikkamakuu. Siinä kun saa maata paikallaan, ei tarvitse tehdä mitää ja palkka juoksee.. Tässä vielä Jedin vinkit Ebballe, Ockralle ja muille tokoileville grosseille.

1. Ennen kuin teet mitään, tarkista AINA, että käsi on taskussa. Palkkaneuvottelut on syytä hoitaa huolella joka kerta. Saavutetuista eduista ei tingitä!

2. Ekalla käskyllä ei kannata suotta hötkyillä. Käskyjä tulee aina uusia!

3. Ei to(u)dellakaan ole pakko, jos ei kiinnosta, huvita tai halua.

4. Elämässä nimittäin on paljon tärkeämpiäkin asioita kuin joku toko, kuten kaikenmaailman äänet ja hajut, ne ylilentävät linnut, ihmiset tai jättekivat toiset koirat.

Toivottavasti Ockran jalka on jo parempi. Jedillä oli tässä taannoin köhää ja marsittiin sitten viikko hihnassa. Oli aika pitkä viikko se, joten ymmärrän..
Mukavaa kevään jatkoa teille!

Terv. Iso-G Jedi, MTM(=melkein tokomaisteri:) ja TiinaR.