keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Riemua ja harmia

 Syksy on ollut uskomattoman lämmin. Koirat ovat nauttineet metsästä, sammalesta ja jäkälästä. Ihmiset aina luettelevat hienoja lajeja, mitä harrastavat koiriensa kanssa... meillä ei tavoitteellisesti harrasteta mitään ihmeellistä...pussaillaan ja rapsutellaan lähinnä. Nyt olen keksinyt, että meidän koirathan oikeastaan ovat aktiivisia "metsä parkourin" harrastajia. HA-HA-HAA!!! Löytyykö lukijoista muita "koira parkouraajia"? Hi-hi-hii!!!
Usein meillä on kaverina piskuinen Doris, jolla on iso ego ja valtaisa vauhti. Doris jaksaa hämmästyttää meitä joka päivä reippaudellaan ja älykkyydellään.

SALAISUUKSIA ;)
 Meidän suureksi harmiksi löytyi vakio reittimme varrelta metsästä ikävä yllätys. Ei voi käsittää, kuka viitsii tehdä tälläistä!!! Kiukuttaa ja harmittaa, nyt on yksi lenkkipaikka vähemmän. Onneksi huomasimme tämän, ennenkuin mitään ikävää ehti tapahtua!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniista tytöistä jälleen upeita kuvia! ...tätä blogia on ilo seurata! :)

..paitsi nuo viimeiset kuvat..kiukuttaa noin upeiden parkour maastojen sotkeminen! ..sama ilmiö havaittavissa myös täällä Tampereen kupeessa olevissa metsiköissä.. :(

Iitu nauttii myös metsäparkourista - tosin vauhdikasta grossekoikkaloikkaa voi nähdä myös agilityssä.. ;D

-minna ja iitu-

Estimat kirjoitti...

Kiitos Minna ja Iitu jälleen mukavasta kommentista. Vai on Iitu aloittanut agility harrastuksen. Mahtava juttu... sieltä saakin varmasti vinkkejä parkouriinkin. ;-) Toivottavasti tapaamme pian!