keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Back on Track

 Ebballa oli oma Back on Track loimi jo viimetalvena ja nyt Ockrakin on saanut omansa. Täältä ainakin löytyy kyseisiä tuotteita ja paljon muitakin mahtavia palveluja koirille. http://www.elaintenkuntokeskus.fi/index.html 

Itse olen käyttänyt Back on Track kauluria ja se on parasta hoitoa kipeille niskoille ja päänsärylle. Koirilla käytämme loimia tietenkin kylmän karkoitukseen, mutta ennenkaikkea lihashuollollisista syistä. Jumeja ei ole syntynyt ja koirat ovat tyytyvaisiä. Selvästi ne nauttivat loimien lämmöstä ja makoilevat mielellään niiden päällä lattiallakin. Olemassahan on erillisiä makuualustojakin, mutta vielä en ole niitä malttanut ostaa... ehkä joskus. ;) Tuotteista löytyy lisätietoja tuolta Eläintenkuntokeskuksen sivujen linkeistä. ( En itse myi tuotteita, vaikka tämä ehkä mainonnalta vaikuttaakin.)

6 kommenttia:

Jenni, Romi ja Birke kirjoitti...

Jeeee, BOTit rules :D Meiltä löytyy nimenomaan ne makuualustat - loimista miekin tykkäisin, mutta plikat ei (häpeävät silmät päästään jo sillon ko laitetaan ihan normit valjaat "vaatteiksi"!)... Mutta onneks pienenä lämmityksenä toimii sitten Hurtan Polar -malliston heijastinliivit, eihän ne BOTin tehoon yllä lainkaan, mutta senverta lämmittävät, ettei saa (helle)kesällä niitä käyttää :)

Anonyymi kirjoitti...

Samoja loimia olen minäkin "himoinnut"... Varsinkin tuolle meidän amstahvolle joka on "lähes kalju"..
Iitua ei tunnu pakkaset pahemmin purevan..mutta lihashuollollisesti olisi varmasti hyvä asia..

Täytyykin selvitellä jälleenmyyjää täältäpäin.

-minna ja iitu-

Harambee's kirjoitti...

Komeat on tyttöjen "loimet". Lihashuollon kannalta varmasti hyvät. Meidän tytöt saavat tyytyä tanä talvena WeatherBeetan- loimiin. Tosin Cara ei ollut kovin ilahtunut loimesta :)

Estimat kirjoitti...

Jenni mä arvasin, että sinä ymmärrät mun BOT diggailujani ;) Haaveilen myös noista samoista heijjastus liiveistä...ovat kyllä aika hinatavia.

Minna Sopiiko Iitulle ja Staffille sama loimi?

Harambee´s Käytättekö koskaan pötkylöillä loimea? Ajattelin, että voisi tehdä myös Doriksen pitkälle selälle hyvää ennaltaehkäisevästi?

Harambee's kirjoitti...

Ei olla käytetty pötköillä loimia.
Tosin selälle voisi olla hyväksi juuri ennaltaehkäisevänä, varsinkin jos on kyseessä "superpallo-pötkö" :)

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä kuinka hyvät säätövarat noissa BOT loimissa on... Kokeilemallahan se tietty selviäisi..

Masi on staffien "amerikanserkku" eli amerikanstaffordshirenterrieri - sellaiseksikin varsin kookas.. Eli Iitua leveämpi mutta korkeudessa häviää n. 7 cm..

..polttelee..polttelee.. ;)

-minna ja iitu-