torstai 20. lokakuuta 2011

Kuulumisia

 Syksy on ollut kummallista aikaa. On satanut paljon, eikä lenkillä ole viitsinyt kuljettaa kameraa mukana. Siitä varmasti johtuu tämä hiljaisuus blogissakin. Lenkkeilty ollaan silti ahkerasti. Kuvista huomaatte, että koirat ovat saaneet liivit metsäänkin. Hirven metsästys on alkanut se on toki yksi syy liiveihin, mutta Ebba on keksinyt raivostuttavan ja pelottavan harrastuksen...siksi liivit. Ebba saatta kadota metsässä yhtäkkiä. Pahimmillaan se on ollut puolituntiakin hukassa. Tosi pelottavaa! Ollaan lisätty piiloon menoja ja luoksetulo harajoituksia metsässä ja se onkin mukavsti auttanut.
 Ockra sai lenkillä syvän haavan tassuunsa ja se säikäytti meidät pahanpäiväiseseti. Onneksi selvittiin säikähdyksellä ja Ockra on entisellään.
Pikku Doris on kasvanut valtavasti. Doris korkkaa näyttelykehät Corgien Erikoisnäyttelyissä lauantaina. Jännittää enemmän, kuin Grossen näyttäminen. :D Meidän mielestä Doris on tietenkin mailman suloisin ja kaunein Cardigan...ymmärtääköhän tuomari sen? :D

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Voi mikä söpöläinen pikku Doris <3 Otolle ei löytynyt viime eläinkauppakäynnillä tarpeeksi isoa liiviä :D Voi Ebbaa, toivottavasti unohtaa katoamistemput pian!

Anonyymi kirjoitti...

EBBA! ...ei saa aiheuttaa ylimääräisiä sydämentykytyksiä omistajille..
Iitu pitää aamu/iltapissillä "valopantaa" jotta näen missä se niityllä viilettää..varmaan joku ilmoittaa pian ufo havainnosta..punainen pomppiva rengas niityllä.. ;)
Tsemppiä Dorikselle - Olet söpöin! :)

-minna ja iitu-

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi selvisitte säikähdyksellä Ocran jalan kanssa.
Mikähän Ebbaa vetää puoleensa siellä metsässä, pelottavaa tuollainen katoaminen.
Onnea Doris-kaunokaiselle näyttelyyn.

Tiina

Estimat kirjoitti...

Uskon, että Ebba lähtee hirven hajujen perään, kun ne nyt liikkuvat enemmän.
Meidän liivit on Satu ihan marketti tavaraa. Toki Otto on isompi, kuin meidän tytöt.
Ebballa oli viime syksynä sellaine valo myös pannassa. Pimeässä metsässä se oli hauska, mutta se tippui mättäisiin ja katosi.
Täytyypä seurailla Iltalehtiä ufo havaintojen varalta. ;D
Döris kiittää kaikkia tsemppauksesta.