perjantai 12. elokuuta 2011

Viikon kuulumisia

  Alkuviikosta kävimme uudessa koirapuistossa. Onnistumisen tunne oli huikea. Olen nimittäin vakuutunut, ettei kukaan sielä olijoista aavistanutkaan, että Ebba olisi herkkä koira. Se kulki ihmisten välissä ja antoi rapsutella itseänsä ja oli kuin kuka tahansa muukin Grosse. Ihanaa! Hyvä Ebba!
 Keskiviikkona Ockra pääsi alajaostomme arkitottis kurssille. Monenmoiset kontakti harjoitukset sujuivat oikein hienosti. On tehnyt molemmille meidän koirille hyvää kulkea yksin ilman toisen tukea.
 Samalla reissulla kävimme ihastelemassa alajaostomme uusinta lupausta Elliä. Voi miten Ockra tuntui yhtäkkiä isolta. Mihin katosi se meidän pikku pentu?
Tervetuloa kotiin ihana Elli

Ei Ockra oikeasti ole näin tavattoman takakorkea. :D
Lenkillä ollaan käyty paljon ja voi, miten ihanan syksyistä metsässä jo on. Laitan tähän likin Millin ja Nanon blogiin, niin näette kuvia meidn tämän viikoiselta lenkiltä. Upeita kuvia Ninni jällen otti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavia kuvia löytyi linkin takaa. Varsinkin Ebban ja Ockran marssikuva! Että nauratti!!! Ja samalla hiukan hirvitti...että pitääkö koirienkin osata marssia samaa tahtia. Kuka on opettanut ja millä keinoilla?! :)

Kike

Satu kirjoitti...

Hyvä Ebba! :)

Oton porukat