lauantai 28. toukokuuta 2011

Mahtava reissu

Sitä voi ihminen tulla pienestä iloiseksi! Kävin tänään Ebban kanssa Tuurissa näyttelyissä. EH tuli, mutta olo on kuin Sertin jälkeen. Kokeilin kehässä erään tuttavan antamaa vinkkiä laittaa käsi Ebban vatsan alle, kun tuomari tulee tutkimaan ja katsomaan hampaat. JA SE TOIMII!!!
Ebba EI peruuttanut ja oli ihan rennosti.
Olin siis itse koiran vieressä kyykyssä ja pidin napakasti vatsan alta kiinni ja tietenkin kehuin tyttöä. :D
Tätä on treenattu etukäteen, sillä Ebba suhtautuu kaikkeen uuteen aina epäluuloisesti, mutta nopeasti on tottunut ja huomannut, että tästähän saa palkkaakin. Ihanaa, yksi murhe vähemmän.

Mukava reissu oli muutenkin sillä saimme Saijasta, Maiasta ja Elmeristä hyvää seuraa. Onnea heille vielä hyvästä menestyksestä!

Ockrakin on pääsyt tänään seikkailemaan. Olivat käyneet isännän kanssa rautakaupassa ja puutavaraliikkeessä ihmettelemässä ihmisiä, elämää, trukkeja ym ihmeellistä. Hienosti oli mennyt eikä Ockra ollut turhia hötkyillyt. Hyvää tekee pikkuneidillekin reissata yksin ilman Ebban tukea.

7 kommenttia:

Ninni (energianurkkaus.vaikuttajamedia.fi) kirjoitti...

Upeaa, että saitte Ebban kanssa noin hienon onnistumisen!!! :) :)

Maija kirjoitti...

Onnittelut Tuurin tuurista ;)

Estimat kirjoitti...

Kiitos Maija ja Ninni! :) Toivotaan jatkossakin yhtä ihania onnistumisia. Ja onnea vielä teille molemmille onnistumisista Harjavallassa ja Tukholmassa.

Jenni ja joukkue kirjoitti...

Tosi ihana kuulla, että ongelma ratkesi noinkin pienellä konstilla!! Nyt ei muu takun lisää kehäonnistumisia! :) Onnea Tuurin tuliaisista ja nähdään! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että löytyi pikku niksi onnistumiseen!!! =)Me odotellaan Slovakiasta postia että päästäisiin pentunäytelmiin..
Terkuin Minna ja Iitu

Estimat kirjoitti...

Kivaa, että Minna ja Iitu jätitte viestiä käynnistänne. Kovasti jo odotamme Iitun tapaamista. Me laitettiin hoputus postia Ebban papereiden suhteen. Aikaa taisi kulua noin kole kuukautta. Suomen päässähän asiat sujuvatkin sitten hujauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että Ebba onnistui! Aina ovat niksit tervetulleita, onnittelut Erittäinhyvälle!! -soile-