torstai 8. syyskuuta 2011

Kiirettä pitää

 Tuntuu, että  koko ajan on niin kiire, ettei kerkeä enää koskaan päivittelemään tätä blogia. Ehkä se onkin toisarvoista? :)
Viikonloppuna osallistuimme miehen kanssa Suomen kennelliiton järjestämälle Kasvattajan peruskurssille. Paljon kerrattiin vanhaa ja paljon tuli uutta tietoa. Mielenkiintoisimpina pidimme eläinlääkärin pitämiä luentoja. Nyt olisi lupa anoa kennelnimeä... mietin onko meistä astumaan niihin suuriin saappaisiin.

 Olemme tietenkin nautiskelleet kauniista syksystä metsässä lenkkeillen. Eilen lenkillä Ockra loukkasi vasenta etutassuansa ja ontui hetken. Uusi vinkaisu tuli sitten illalla ja hetken Ockra taas ontui. Täytyy toivoa, että lepo auttaa, eikä jalkaan tullut pysyviä vammoja. Ensi lauantain Erkkarit ovat nyt siis vaakalaudalla. Mutta eipä heitetä vielä kirvestä kaivoon.
Kuvan kivikot eivät liity Ockran loukkaantumiseen.

5 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Teillä on isot jalat molemmilla, joten hyvin voitte astua saappaisiin. ;) Antakaa palaa vaan! <3

Anonyymi kirjoitti...

En taida osata jaloista sanoa, mutta mitä teitä tunnen, teillä on se tärkein asia kohdallaan. Teillä molemmilla on sydän paikallaan. Kyllä te pärjäätte.

t, Jukka

Anonyymi kirjoitti...

Minä tiedän jalkojenne koot (joskus olen kenkiä lainannut) ja tiedän ne hyvinkin sopiviksi. Sydäntä teillä on ja tiluksiakin riittää... Rohkea rokan syö! Ja sitäkin te olette jo tehneet. Eli kyllä te pärjäätte ja hyvä siitä tulee!

Kike

Virpi kirjoitti...

Ainut mikä jalkojen koon lisäksi pitää miettiä tarkkaan on, miten pystyy sitten luopumaan niistä ihanista pikkuisista, kun ne kasvavat luovutusikään. Ettei liiaksi sydän murene siinä kohtaa.

Ebba ja Ockra kirjoitti...

Kiitos teille kaikille rohkaisevista kommenteista.
Jalkojen kokoakin on mietitty oikein urakalla...(38 ja 40)...hi-hi-hii!

Virpi, jos ei halua luopua pennuista, niin nehän voisi vaikka pitää...tai sijoittaa hyville ystäville. ;)