perjantai 5. elokuuta 2011

Öljyä

Olen tässä miettinyt, mitä öljyä koirille ruokaan lisäisin. Kalaöljyä ollaan käytetty tähän asti, mutta hinnan vuoksi ostin nyt rypsiöljyä. Laittakaapa kommentteja, mitä öljyä annatte koirillenne. 
Koirien ruokailu on muutenkin paljon puhuttava asia. Siitä saisi varmasti yhden postauksenkin aikaiseksi. :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kylmäpuristettua rypsilöjyä on annettu meidän kääpiöille ja töppöjaloille jo jonkun aikaa. Nyt ostin pari pulloa Nutrolin-öljyä kokeeksi,joten siitä ei vielä kokemusta. Onhan se hieman hintavaa varrattuna rypsiin.... Joskus on ollut pullo lohi-öljyä ja sitten on välillä ollut Lupoderm-öljyä (kasvattajan suosittelema). Mikään näistä ei ole ollut mielestäni ylitse muiden. Mielenkiinnolla odottelen onko Nutrolinillä mitään eroa halvempiin tuotteisiin...

Terkuin
Tiina

Jenni, Romi ja Birke kirjoitti...

Annatko öljyä missä tarkoituksessa? Meillä annetaan turkin hyvinvointia aatellen raaka kananmuna pari kertaa viikossa :) Toki ei meillä ole ollut turkin kanssa mitään ongelmia, ettei meil kyse ole mistään "suuresta tarpeesta"... Ravinnelisiä annan kuureittain ainakin Romille B-vitamiiniliuosta ja toisinaan nivelille esim. BioGlukomin glukosamiinivalmistetta.

Ebba ja Ockra kirjoitti...

Me ollaan annettu myös raakaa kananmunaa. Raaasta kananmunasta on vain niin monenlaista keskustelua olemassa. Toisaalta olen luottanut siihen, etteivät villikoiratkaan taida muniansa kypsentää. :) Öljyä annan ihon, tassujen, karvan, energian ym. takia. Täytyisi olla tähtitieteilijä, että osaisi laskea oikeita ravinnon tarpeita koirille.

Kiitos Jenni ja Tiina kommenteistanne. :)

Satu kirjoitti...

Meillä on kanssa annettu kylmäpuristettua rypsiöljyä ja silloin tällöin raaka kananmuna. Lohiöljy on ostoslistalla.

Oton porukat

Anonyymi kirjoitti...

olenseuranut sunblokia ainakunoon menyt arenaan seoninihana ploki envoisanoamuuta