maanantai 23. tammikuuta 2012

Talvi ja Turku


 Tälläkertaa kaikki kuvat on puhelimella otettuja.
 Talvi on ihanaa aikaa ja metsässä on lumoavaa kulkea. Koirat tuntuvat nauttivan ja itselläkin kunto kasvaa huomaamatta. Tosin nilkassani ollut vanha murtuma vaivaa koko ajan enemmän ja kulkemista täytyy välillä rajoittaa.

 Viikonloppuna olimme Ockran kanssa Turussa näyttelyissä. Lauantaina kävimme ensin tervehtimässä Otto-veljeä Aurassa ja jälleennäkemisen riemu oli hauskaa seurattavaa. Kiitos Satu ja Jussi trahteerista. :)
Näyttelyiden saldo jäi EH.n , mutta muuten reissu oli Ockran kannalta mitä mainioin. Ockra vietti ensimmäisen yönsä hotellissa ja käyttäytyi oikein hienosti. Meidän maalais tytöstä kehkeytyi yhdessä yössä hieno Turkulainen fröökynä. Aluksi jännitti kaikki autot ja ohi kulkijat, mutta nopeasti Ockra rentoutui ja teki jopa elämänsä ensimmäiset kakat hihnassa. ;D
Näyttelyistä vielä senverran, että Ockra seisoi jälleen mallikelpoisesti, mutta yllättäin se ei oikeastaan juossut askeltakaan, vaan loikki iloisesti ja yritti leikkiä. En oikein osannut vihainenkaan olla...ilonen asiahan nämä näyttelyt ovat. ;)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ockralla on ollut Turkusessa niiiin mukavaa että on kehänkin tanssahdellut! :)

Kirkon edustalta uljaita kuvia! <3

-minna ja iitu-

Satu kirjoitti...

Mukavaa, kun kävitte!! Upea Tuomiokirkko poseeraus :)

LeenaK kirjoitti...

Meillä oli Lyydia-Lystikkään kanssa aina kehässä sama "ongelma". Etenkin, jos näyttelypaikalla toisessa kehässä satuttiin aplodeeraamaan liikkeen aikana. Voi sitä riemua! :)

Ihan tulee ikävä koirallista elämää... :'}

Ebba ja Ockra kirjoitti...

Sopisikohan teille yksi sijoitus koira? Uros Grossea ollaan ajateltu tuoda. :D

Ebba ja Ockra kirjoitti...

Sopisikohan teille yksi sijoitus koira? Uros Grossea ollaan ajateltu tuoda. :D

LeenaK kirjoitti...

Sanna, tyst!! Ei saa istuttaa mitään ajatuksia mun päähäni. :D

Milloin? Mistä? ;)

Ebba ja Ockra kirjoitti...

Kelvollista Grossea on vaikea löytää. Kuumeisesti kuitenkin etsitään kokoajan. Mistä,koira tulee, sitä en tiedä Euroopasta kuitenkin varmasti.

Ajatuksen istutus on siis tapahtunut jo...nyt vain siemenen kasvua odottamaan. ;D

LeenaK kirjoitti...

Voi eeei... Eihän me ees tunneta rotua kunnolla. Kumminkin pilattais koko jäbä. :P

Muista, että kasvuun tarvitaan lannoitusta... ;)

Ebba ja Ockra kirjoitti...

Meille voi katsos tulla tutustumaan rotuun. :D Lapsi ystävällisiä ja kaikkea... ;D

LeenaK kirjoitti...

Tämä keskustelu alkaa käydä jo vähän vaaralliseksi. Uskallanko myöntää, että kävin jo Sennenkoirien yhdistyksen sivuillakin seikkailemassa... O.O

Jos mun nyt (talli-/mummolareissun yksin lasten kanssa heittäneenä, umpiväsyneenä, köhäisenä ja happimyrkyttyneenä) pitäisi päättää, niin ei. Meille ei tulisi koiraa. Mutta kun tiedän, että tämä on varsin ohimenevä tila... No, ehkä en sano vielä mitään peruuttamatonta. ;)